Ελλάδα

Καβάλα: Με… σπάθα φύλαγε ναρκωτικά για όλα τα γούστα

Από έρευνα στην κατοικία του βρήκαν στην αυλή πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ναρκωτικές ουσίες και μια σπάθα.

Ήξεραν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ότι ένας 33χρονος από χωριό της Καβάλας εξακολουθούσε να διακινεί διαφόρων ειδών ναρκωτικά, παρ’ όλο που είχε ήδη καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είχε έτοιμη μια… σπάθα για να τα υπερασπιστεί σε περίπτωση που κάποιος «πελάτης» του ήταν… ζόρικος!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν στην αυλή πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,50 εκατοστών ως δυο μέτρων. Στη συνέχεια, μπήκαν στο σπίτι και ανακάλυψαν δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,1 γραμμαρίου, μια συσκευασία με αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 260 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,8 γραμμαρίων και 17 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Εκεί, βρήκαν και τη σπάθα με τη μήκους 0,47 εκατοστών λάμα.

Ο 33χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top