Πολιτική

Καβγάς στη Βουλή -Ντόρα σε Φωτίου: Μάθετε να συμπεριφέρεστε

Εντονη λογομαχία στη συζήτηση στη βουλή είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, εκείνο που πυροδότησε την συζήτηση είναι όταν η κυρία Φωτίου αντεπιτέθηκε στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούν να υπάρξει λύση για τα μη κερδοσκοπικά ιδρύματα έτσι ώστε να μην πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά ΕΝΦΙΑ που έχουν κληθεί να καταβάλλουν.

Η κ. Φωτίου με ειρωνικό ύφος, τόνιζε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία να μην εισπραχθούν τα χρήματα και ότι όπως ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτά τα χρήματα θα πάνε στους «αδύνατους».

Στην συζήτηση παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, με την υπουργό να απαντά πως δεν το περίμενε από εκείνη να αντιδρά έτσι. Η εξελίξη και οι έντονες λογομαχίες προκάλεσαν την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Μάθετε να συμπεριφέρεστε», με την υπουργό να απευθύνετε και στις δύο, λέγοντας: «Αν ήρθατε εδώ για να δημιουργήσετε πρόβλημα στο πρόσωπό μου, κάντε το», με τον αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος βρισκόταν στην έδρα να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top