Πολιτική

Κουρουμπλής σε ΣΚΑΪ: Οταν έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ δεν κλαίγατε

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι» μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και των δημοσιογράφων Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

«Στον ΣΚΑΪ γκρινιάζετε και είστε εκτεθειμένοι, πολλές φορές σας μπερδεύω με το γραφείο της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε ο κύριος Κουρουμπλής σχολιάζοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ πήρε άδεια, κατηγορεί την κυβέρνηση για την διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών

«Λέγατε ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να σας κλείσει, τώρα κρίνεστε και εσείς. Και εσάς και εμάς μας κρίνει η κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτά που είχε δεσμευτεί. Ο τρόπος ήταν διαφανέστατος και αναγκάστηκε το σύστημα να πληρώσει», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

«Δεν θα ήταν καλύτερο να λειτουργούν δέκα κανάλια», συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών, «λειτουργούσαν για 27 χρόνια και ξέρετε πως ζούσαν και δεν πλήρωναν για τις συχνότητες που είχαν, η κυβέρνηση έκρινε τον τρόπο. Όσα και αν λέτε, εκτίθεστε, γιατί μέχρι χθες λέγατε ότι δεν θα πάρετε άδεια και τώρα λέτε πάλι τα ίδια για παρωδία διαδικασίας. Αυτά που λέτε είναι για αφελείς».

Στην ερώτηση αν θα πέσει «μαύρο» ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι θα γίνει ό,τι λέει ο νόμος. «Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, και έφυγαν 2.500 άνθρωποι, δεν κλαίγατε για αυτό. Όπως δεν κλαίγατε και για το Alter και για την Ελευθεροτυπία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top