Ελλάδα

Κτηνωδία στον Τύρναβο: Άγνωστοι σκότωσαν άγρια άλογα!

Το φρικτό θέαμα με τα κουφάρια των ζώων αντίκρισαν οι περαστικοί και, μόλις πλησίασαν, διέκριναν στα σώματά τους σημάδια από σφαίρες πυροβόλου όπλου.

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η δολοφονία δυο άγριων αλόγων, από απάνθρωπους δράστες οι οποίοι τα βρήκαν να βόσκουν σε μια περιοχή μεταξύ των χωριών Ροδιάς και Αργυροπουλίου στον Τύρναβο της Λάρισας και δεν δίστασαν να τα πυροβολήσουν εν ψυχρώ!

Το φρικτό θέαμα με τα κουφάρια των πανέμορφων ζώων αντίκρισαν οι περαστικοί και, μόλις πλησίασαν, διέκριναν στα σώματά τους σημάδια από σφαίρες πυροβόλου όπλου. Έτσι, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον ή τους ασυνείδητους δράστες.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook κάνουν το γύρο του διαδικτύου και συνοδεύονται από πλήθος οργισμένων σχολίων. Τα άτυχα ζώα προέρχονταν από το κοπάδι άγριων αλόγων που περιφέρονται περήφανα στις πλαγιές του Ολύμπου, αλλά συχνά κατεβαίνουν στην πεδιάδα του Τυρνάβου αναζητώντας τροφή και οι υποψίες στρέφονται σε αγρότες που προσπαθούν να τα εξοντώσουν για να μην καταστρέφουν τις καλλιέργειες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top