Ελλάδα

Μπορεί να το ξέρετε -Λουκέτο και σε γνωστό μπαρ της Κηφισιάς από τους «ράμπο» της Εφορίας

Συνεχίζει στα καταστήματα την πίεση του κλεισίματος με τα λουκέτα το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να πατάξει την φοροδιαφυγή του ΦΠΑ από την μη έκδοση αποδείξεων, αυτήν την φορά «θύμα» των κομάντο της εφορίας έπεσε γνωστό μπαρ της Κηφισίας στέκι της νεολαίας.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα έφτασαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένα περιπολικό και οι άντρες της εφορίας προκειμένου να σφραγίζουν για 48ωρες το γνωστό καφέ-μπαρ καθώς πιάστηκε να μην έχει εκδώσει αποδείξεις με αποτέλεσμα να φοροδιαφεύγει.

dou004

Οι εφοριακοί μαζί με τους αστυνομικούς μπήκαν στο νεανικό κατάστημα και ειδοποίησαν τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους να φύγουν γιατί το μαγαζί θα σφραγιστεί εν ονόματι του νόμου.

dou002

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από της Γενικής Γραμματείας Δημοσιών Εσόδων, χθες το μαγαζί το είχαν επισκεφτεί εφοριακοί οι οποίοι κάθισαν ακριβώς μπροστά από την ταμειακή μηχανή και διαπίστωσαν πως δεν κόπηκαν 30 αποδείξεις για το διάστημα το οποιο ήταν εκεί. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη για την μη εκδώσει των αποδείξεων ανήλθε στα 250 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει αυστηρές εντολές να προβαίνει σε οποιεσδήποτε ενέργειες προκειμένου οι μαγαζάτορες να συνετιστούν και να μην φοροδιαφεύγουν.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top