Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Κυριάκου: Θύμισε στους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην 81η ΔΕΘ.

Το Μαξίμου κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκης για ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις, σε βαθμό μεγαλύτερο και από αυτόν των δανειστών, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. Η κυβέρνηση σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη διαμηνύει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει. Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια. Τότε που είχε δεσμευτεί για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές» σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει:

«Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία.

Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top