Πολιτική

Χατζηδάκης: Με 4 άδειες θίγεται η πολυφωνία και χάνονται 30 εκατ. ευρώ ετησίως ανά κανάλι

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε με αλαζονεία και αυταρέσκεια, είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση, αντί να ζητήσει συγγνώμη από το λαό, προκαλεί.

«Μετά τον λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέμματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών σήμερα ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού. Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ», σχολίασε η ΝΔ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην 81η ΔΕΘ.

«Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει», ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι «η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους».

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε με αλαζονεία και αυταρέσκεια, είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση, αντί να ζητήσει συγγνώμη από το λαό, προκαλεί.

Με τον κ. Τσίπρα φοβάμαι ότι θα μείνουμε για πάντα στο μνημόνιο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Στόχος της ΝΔ είναι να μειώσει φόρους και δαπάνες, συμπλήρωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Εξάλλου, σε συνέντευξή του, ο κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε την άποψη ότι με τέσσερα κανάλια ο ανταγωνισμός και η πολυφωνία θα θιγούν, ενώ το κράτος θα χάνει έσοδα 30 εκ. για κάθε κανάλι ετησίως.

Ο κ. Χατζηδάκης προειδοποίησε μάλιστα για τον κίνδυνο, οι καναλάρχες που δεν λαμβάνουν άδεια να μην αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top