Πολιτική

Αμετανόητος με την ανοχή του Μαξίμου για τις αήθεις επιθέσεις ο Πολάκης

Ο αναπλ. υπ. Υγείας ξαναχτύπησε μέσω Facebook – «Δεν κάνω πίσω» έγραψε χρησιμοποιώντας εκ νέου βαρείς χαρακτηρισμούς κατά όσων του ασκούν κριτική.

Μετά την χυδαία και ανοίκεια επίθεση κατά της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Τσικρίκα και καθώς το Μέγαρο Μαξίμου απέφυγε να τον αποδοκιμάσει, ο αναπληρωτής υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκης όχι μόνο συνέχισε και την Τρίτη στο ίδιο τέμπο βάλλοντας κατά του Παύλου Τσίμα αλλά σε νεότερη ανάρτησή του εμφανίστηκε αμετανόητος για όσα έχει γράψει τα τελευταία 24ωρα.

Μέσω της προσφιλούς στον ίδιο μεθόδου της αναρτήσεως στο Facebook ο Παύλος Πολάκης επέλεξε να απαντήσει στην κριτική που του ασκείται για την αήθη επίθεσή του στη δημοσιογράφο του ALPHA Ευαγγελία Τσικρίκα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς στον Παύλο Τσίμα.
Αμετανόητος ο αναπληρωτής υπ. Υγείας, μετά και την κάλυψή του από τον ΣΥΡΙΖΑ δια των δηλώσεων της εκπροσώπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου, οχι μόνο δεν δείχνει ούτε ένα σημείο μεταμέλειας για όσα έγραψε τα τελευταία 24ωρα αλλά επιδίδεται σε νέα επίθεση κατά όσων του ασκούν κριτική κάνοτας λόγο για «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας».

Υποστηρίζει, δε, ότι αυτός είναι θέμα βρισιών, ψευτιών και προσβολών και καταλήγει την ανάρτησή του με τη φράση «δεν κάνω πίσω».

Έγραψε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας:

Η επιχείρηση “δολοφονία χαρακτήρα”που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες απο σοβαροφανείς κονδυλοφόρους ,”διάσημους”παρουσιαστές ,”αξιοπρεπείς” σχολιαστές “προςβεβλημενους” δημοςιογραφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαινιδες της διαπλοκής )
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που εχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ιςχυ που είχε ,επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα απο τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,
-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και
-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε ,χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβερνηςη αλλα και την εξουσία
Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρωνητης δημοσιογραφίας ,αλλα και τρολλακια του Μουρούτη,ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά “αγανακτισμένοι”:
Όσες βρισιές,ψευτιές ,χαρακτηρισμούς ,προσβολές ,απειλές και να χρησιμοποιήσετε
1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε
2) εχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ

Για τον Παύλο Τσίμα, επίσης, μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης έγραψε: “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της “σοβαρής “Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ ,σε κανει Παύλο Τσίμα. Ή αλλιώς μεχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ”.

Στο δελτίο του ΣΚΑΙ ο Παύλος Τσίμας είχε κάνει το εξής σχόλιο: «Ο κ. Πολάκης έχει το ακαταλόγιστο, το πρόβλημά μου δεν είναι ο κύριος Πολάκης, είναι ότι οι συνάδελφοί του στο υπουργικό συμβούλιο, όσο παραμένει θεωρούν συμβατή τη γλώσσα και την κουλτούρα της Χρυσής Αυγής σε μια δημοκρατική κυβέρνηση».

Εκείνο πάντως που προκαλεί εντύπωση και επιτρέπει ποικίλες ερμηνείες είναι ότι μέχρι και χθες βράδυ από το Μέγαρο Μαξίμου σιωπούσαν και απέφυγαν οποιοδήποτε σχόλιο. Δημιουργείται έτσι η εντύπωση ότι το Μέγαρο Μαξίμου επιδοκιμάζει την τακτική Πολάκη, να αποδοκιμάζει κάθε δημοσιογράφο και ΜΜΕ που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δημιουργείται επίσης η υπόνοια ότι η ανοχή στην συμπεριφορά Πολάκη σχετίζεται με την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποφύγει τις ευθύνες για την τύχη των εργαζομένων που μένουν άνεργοι, ως συνέπεια της δικής της πολιτικής. Ως προς αυτό έχει ενδιαφέρον η χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά σε συνέντευξή του “Στο Κόκκινο”, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα των εργαζομένων που μένουν άνεργοι: « Οι εργαζόμενοι σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό θα πρέπει να ζητήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τις εργοδοσίες τους. Επειδή μου αναφέρατε στην ερώτηση το παράδειγμα του τηλεοπτικού σταθμού alpha, από όσα γνωρίζω και από τα δημοσιεύματα υπάρχουν επιχειρηματικές προτάσεις οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν την απασχόληση. Συνεπώς άλλοι θα έπρεπε να ερωτηθούν γιατί χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους ως ασπίδα στα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Και οι εργαζόμενοι να κοιτάξουν στα μάτια την εργοδοσία τους…Εδώ πρόκειται για επιχειρηματικές επιλογές οι οποίες προσπαθούν με την ασπίδα των εργαζομένων να επιβληθούν. Δεν θα συμβεί αυτό…».

Στον θέμα του κ. Πολάκη αναφέρθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος: Σχολιάζοντας την στάση του αναπληρωτή υπ. Υγείας, ο Ευ. Βενιζέλος τόνισε: «Ο κ. Πολάκης είναι αυτή τη στιγμή μία κινητή πρόκληση για τους δημοκρατικούς και κοινοβουλευτικούς θεσμούς, αλλά αυτό είναι πράγματι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να απασχολήσει τον κ. Τσίπρα. Τον ελληνικό λαό πρέπει να τον απασχολήσει το γενικότερο ζήτημα, πού πηγαίνουμε».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Ο κ. Πολάκης δεν έχει καλή επαφή με την πραγματικότητα και αυτό γίνεται σαφές από τις αναρτήσεις του. Είναι ένας κομματικός, πειθήνιος, υπάλληλος που για να γίνει αρεστός ‘πυροβολεί’ όποιον αντιμάχεται το καθεστώς. Το πρόβλημα είναι στον κ. Τσίπρα, ο οποίος ανέχεται αυτό τον άνθρωπο και τον έχει ορίσει αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Το μόνο που κάνει είναι να σερφάρει στο ίντερνετ όλη μέρα και να αντιμάχεται όσους φέρνουν αντιρρήσεις στην κυβέρνηση. Τα νοσοκομεία μας καταρρέουν, ο κ. Πολάκης όμως είναι στο Facebook, στο Twitter, λέει ατάκες, κάνει βόλτες με τη μηχανή του, τσακώνεται με τους δημοσιογράφους και από εκεί και πέρα αφήνονται οι άρρωστοι να παλεύουν μόνοι τους με τα προβλήματα. Το βασικό όμως δεν είναι να απαντήσει ο κ. Πολάκης γιατί είναι αναιδής είναι ανήθικος, απέναντι σε μία δημοσιογράφο. Το βασικό είναι να απαντήσει η κυβέρνηση γιατί αυτός είναι ένας υπουργός της».

Εμμέσως αναφέρθηκε στο θέμα και η ΝΔ, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της με αφορμή την παρέμβαση Τσίπρα στην Δικαιοσύνη: “Τελικά, αυτός είναι ο κ. Τσίπρας. Η μεταλλαγμένη έκδοση του κ. Πολάκη».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top