Ελλάδα

Μικροομολογιούχος προσπάθησε να μιλήσει στον Τσίπρα και κατέληξε… στο κρατητήριο

«Είμαι παθών από ομόλογα, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου. Με καταστρέψανε εμένα».

Αυτά τα λόγια φώναζε ο κ. Δημήτρης Κούτουλας το Σάββατο έξω από τη ΔΕΘ, την ώρα που οι άντρες ασφαλείας του πρωθυπουργού τον απομάκρυναν και πριν βρεθεί στο κρατητήριο.

«Δεν πρόλαβα να πω. Με πιάσαν από την πόρτα που ήταν ο Τσίπρας μπροστά και με πέταξαν πίσω στα 6 μέτρα μακριά. Τη δεύτερη φορά, με βάλανε υπό περιορισμό. Δεύτερη φορά με πιάνουνε, με τραβούσαν 5 άτομα. Αν είναι ο άντρας ο Τσίπρας θα καθόταν να ακούσει τα 5 λόγια που ήθελα να του πω. Έτσι είναι οι άντρες;» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στο STAR.

Ο άντρας περιέγραψε κι άλλες φορές που έχει προσπαθήσει να συνομιλήσει με πολιτικούς για το πρόβλημα των μικροομολογιούχων που είδαν τα ομόλογα που είχαν να κουρεύονται με το PSI: «Εγώ πήγα να πιάσω τον ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι, στις εκλογές, πάλι στη ΔΕΘ που ήρθα εδώ. Δεν πρόλαβα, με βάλανε στα κρατητήρια. Έφυγε ο Σαμαράς, ήρθε άλλος πρόεδρος. Όποιος έρχεται θα τον πιάνω…»

Ο ίδιος τονίζει ότι «μέχρι να πεθάνω, αυτό θα κάνω», ενώ διαμαρτυρόμενος για τη στάση των πολιτικών, είπε: «Ας με βάλουν μέσα στον καταψύχτη κι όποτε έρχονται εκλογές να μας βγάζουν έξω να ξεπαγώνουμε και να ψηφίζουμε».

«Έχω φάει και από γυναίκα υπουργού μέχρι και χαστούκι. Πήγα στο γραφείο και έβγαλε 50 ευρώ να μας δώσει ελεημοσύνη. Τι είμαστε εμείς;» συμπληρώνει.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top