Ελλάδα

Μήνυση του Alpha κατά Κρέτσου και επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες»

Και στην ποινική δικαιοσύνη στρέφεται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Alpha αυτή τη φορά προκειμένου να διωχθεί ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος αλλά και τα μέλη της επιτροπής ελέγχου του πόθεν έσχες.

Με τη πολυσέλιδη μήνυση που κατέθεσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Alpha μέσω του δικηγόρου Παναγιώτη Λαζαράτου ζητείται η ποινική δίωξη για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση τόσο σε βάρος της πενταμελούς επιτροπής που έλεγξε τα πόθεν έσχες των 4 υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών όσο και σε βάρος του γενικού γραμματέα ενημέρωσης ο οποίος υπέγραψε το πρακτικό της Επιτροπής πόθεν έσχες.

Στην επίμαχη μήνυση ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρεται μάλιστα και στο πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλές πλημμέλειες και κενά στον έλεγχό του.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Alpha κ. Λαζαράτος υποστήριξε σαφώς ότι οι εισαγγελικές αρχές όφειλαν να έχουν παρέμβει μέχρι σήμερα γεγονός που δεν έπραξαν στο θέμα του ελέγχου του πόθεν έσχες. «Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς ημέρες θα κάνει το καθήκον της».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top