Πολιτική

Μπουτάρης κατά Σπίρτζη: Δεν μπορεί ο υπουργός να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια 1.000.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα από τον δήμαρχο της πόλης στον υπουργό Μεταφορών, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ.

Μήνυμα στον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, ώστε να σταματήσει η επίσχεση εργασίας και να επιστρέψουν τα λεωφορεία στους δρόμους, έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

«Ζητάμε από τον κ. Σπίρτζη την άμεση καταβολή της υποχρέωσης για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Δεν μπορεί ο υπουργός να αγνοεί αυτή την υποχρέωση και να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ένα εκατομμύριο κόσμο στη Θεσσαλονίκη» είπε ο κ. Μπουτάρης, υποστηρίζοντας πως, σε διαφορετική περίπτωση, ο δήμος θα κινηθεί νομικά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης, για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία των δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος, εκπροσώπων των επιμελητηρίων και φορέων της πόλης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, στη δική του τοποθέτηση, υπογράμμισε πως αύριο το μεσημέρι οι βουλευτές της ΝΔ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στη Βουλή με τον υπουργό κ. Σπίρτζη, από τον οποίο θα ζητήσουν να δώσει λύση στο πρόβλημα του ΟΑΣΘ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top