Ελλάδα

Μπράβος εκβίαζε επιχειρηματία στην Πάτρα

Ο 34χρονος επιχειρηματίας προσποιήθηκε ότι υπέκυψε στις απειλές και έκλεισε ραντεβού στον «μπράβο» για να του παραδώσει τα εξαρτήματα που ζητούσε.

Εντολές ενός 42χρονου επιχειρηματία της Πάτρας εκτελούσε ένας 38χρονος «φουσκωτός», ο οποίος εκβίαζε έναν άλλο επιχειρηματία απειλώντας τη ζωή του και τη λειτουργία της επιχείρησής του αν δεν του παρέδιδε εξαρτήματα αξίας 5.000 ευρώ για ένα ανυψωτικό μηχάνημα.

Ο 34χρονος επιχειρηματίας προσποιήθηκε ότι υπέκυψε στις απειλές και έκλεισε ραντεβού στον «μπράβο» για να του παραδώσει τα εξαρτήματα που ζητούσε. Όμως, ενημέρωσε για την υπόθεση αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έστησαν ενέδρα έξω από την επιχείρησή του. Μόλις εμφανίστηκε ο 38χρονος, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ πάνω του βρήκαν δυο στιλέτα τα οποία κατασχέθηκαν!

Ο 38χρονος δράστης παραδέχθηκε ότι ενεργούσε κατ’ εντολήν του 42χρονου επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός και να οδηγηθούν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με κατηγορίες κατά περίπτωση για φυσική και ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top