Ελλάδα

Μύλος για το # perouka_gate -Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ αποκαλύπτει: Δεν έγραψα ποτέ το κείμενο

Ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στις ΗΠΑ Γιώργος Μηλιώνης, που βρέθηκε στο στόχαστρο των δημοσιογράφων του #perouka_gate, αρνείται πως έγραψε το σχετικό τηλεγράφημα.

«Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ», τονίζει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του ο δημοσιογράφος.

Αναλυτικά η δήλωσή του από τις typologies:

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου ενεπλάκη στην περιβόητη ιστορία “με τις περούκες” στην Ν. Υόρκη.

Περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ.

Δεν το έπραξαν.

Κατόπιν τούτου, δηλώνω ανοιχτά και υπεύθυνα ότι ο συντάκτης του εν λόγω τηλεγραφήματος ΔΕΝ είμαι εγώ.

Τα κείμενα τα οποία αποστέλλω στο ΑΜΠΕ φέρουν πάντοτε την υπογραφή μου, είτε με πλήρη αναφορά του ονοματός μου, είτε με τα αρχικά Γ.Μ

Η μέχρι τώρα σιωπή μου, υπαγορεύθηκε από καθαρά λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας και υπευθυνότητας, δεδομένου ότι βρισκόμουν σε αποστολή κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ στην Ν. Υόρκη και της παρέμβασής του στην ΓΣ του ΟΗΕ.

Εξαιτίας αυτού δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να θέσει υπεράνω τέτοιας σημασίας γεγονότος, την διευθέτηση ενός προσωπικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που η αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος μου είναι αποκλειστική ευθύνη άλλων.

Δημάδης: Επί πέντε ημέρες σιωπούσε, τώρα είναι αργά

Αμεση ήταν η απάντηση του Θάνου Δημάδη, μέσω Twitter, ο οποίος υποστήριξε πως ο δημοσιογράφος σιωπούσε στην «επιχείρηση σπίλωσης μου από το δολοπλόκο δελτίο τύπου του ΑΠΕ»

«Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επί πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχείρηση σπίλωσης μου από το δολοπλόκο δελτίο τύπου του ΑΠΕ. Τώρα είναι πολύ αργά» έγραψε ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ αρνείται ότι έδωσε την ψεύδη είδηση, ενώ με λεφτά του ελληνικού δημοσίου βρίσκεται στη ΝΥόρκη για να δίνει ειδήσεις».

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top