Πολιτική

ΝΔ: «Ενα και το αυτό» με την διαπλοκή η κυβέρνηση – Να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες των καναλαρχών

Για «διαγωνισμό παρωδία» που «εξελίσσεται σε βατερλό του κ. Παππά και μνημείο αδιαφάνειας της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα», κάνει λόγο η ΝΔ μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΓΓΕΕ.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «είναι ένα και το αυτό με τη διαπλοκή» και ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των 4 οριστικών υπερθεματιστών.

«Αντί να δώσουν στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών, αρκούνται σε μια απλή δήλωσή τους ότι καλύπτουν το τίμημα που πλειοδότησαν για να λάβουν μια από τις τέσσερις άδειες. Η διαφάνεια αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη μάχη κατά της διαπλοκής με την οποία η Κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι ένα και το αυτό», αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει: «Οι πολίτες απαιτούν από την Κυβέρνηση και τον κ. Παππά, να αποδεχθούν το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και να προσκομίσουν το σύνολο των στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης των τεσσάρων υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, από τα οποία να αποδεικνύεται η νομιμότητα της προέλευσης των χρημάτων τους».

«Αρκετά πια με τα αστεία. Κανείς δεν ανέχεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα οι πολίτες να μένουν στο σκοτάδι», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top