Πολιτική

ΝΔ για Ελληνικό: Μοίρασαν τους ρόλους οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ -«Ο καλός, ο κακός και ο άσχετος»

«Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του “Ελληνικού”», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς αποδίδει στον υπ. Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, το ρόλο του καλού «που, παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω!…».

Στον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, η ΝΔ αποδίδει το ρόλου κακού και σημειώνει: «Δηλώνει: “Αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε το συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα”. Θυμάται πως κάποτε μιλούσαν για το δρόμο του “δημοκρατικού σοσιαλισμού” και αφήνει να φανεί πως κάποτε μπορεί να τον βρουν».

Το ρόλο του άσχετου αποδίδει η ΝΔ στο βουλευτή Δ. Δημητριάδη και προσθέτει: «Υποστηρίζει: “Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος”. Αφήνοντας να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα».

Το ερώτημα είναι ένα, καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top