Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τα βοσκοτόπια: Χωρίς οριστικά συμβόλαια τα 3.000 στρέμματα στην Ιθάκη

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha για το δανεικό βοσκοτόπι χαμηλής αξίας, το οποίο χάρισε στον κ. Καλογρίτσα μια τηλεοπτική άδεια.

Συμβόλαια αγοραπωλησίας και μαρτυρίες κάτοικων της Ιθάκης, αποδεικνύουν ότι στην επίμαχη έκταση συμπεριλαμβάνονται πολλά καταπατημένα στρέμματα, δασική γη και αρχαιολογικά μονοπάτια.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή στην Ιθάκη το στρέμμα κοστολογείται από 200 έως 400 ευρώ το πολύ. Κατά συνέπεια η αξία των 5.029 στρεμμάτων που εμφανίζονται ως εγγύηση στο πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας δεν μπορεί να ξεπερνάνε τα 2 εκατ. ευρώ και όχι 100 εκατ.

Σύμφωνα με τον Alpha το πόθεν έσχες Καλογρίτσα, βάσει του οποίου του δόθηκε τηλεοπτική άδεια είναι διάτρητο από κάθε άποψη. Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για τα τρία από τα πέντε χιλιάδες στρέμματα της Ιθάκης, δεν υπάρχουν ούτε καν οριστικά συμβόλαια.

Ο επιχειρηματίας-φίλος του Καλογρίτσα που του παραχώρησε την έκταση, φέρεται να την έχει αποκτήσει από δύο αδέλφια, τα οποία έχουν πεθάνει, με ένα προσύμφωνο που συντάχθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha,εκτεθειμένος δεν είναι μόνο ο κ. Καλογρίτσας, αλλά και ο φίλος του.

Ο κ.Καραμπάτσης που χαρίζει τα 5.000 στρέμματα στο νέο καναλάρχη, αξίας – όπως υποστηρίζει εκατό εκατομμυρίων ευρώ- στον ισολογισμό της εταιρείας του πριν από τρία χρόνια, δηλώνει αξία οικοπέδων και γηπέδων που διαθέτει, μόλις 119.000 ευρώ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top