Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑίος: Νίκη της κυβέρνησης η έκβαση του διαγωνισμού για τις άδειες

Μεγάλη νίκη της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, την έκβαση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σε εμφάνισή του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ρήγας ανέφερε ότι «όπως αποδεικνύει και η πρωτοφανής δήλωση του κ. Ψυχάρη για τα δάνεια που έπαιρνε με αέρα, τα κανάλια λειτουργούσαν τόσα χρόνια σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος», και τόνισε την επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Επίσης, χαρακτήρισε καθ’ όλα «νόμιμη, δημοκρατική και διαφανή» τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το κανάλι που τον φιλοξενούσε. Ειδικότερα, επεσήμανε πως το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια, παρά την επιθετική στάση που είχε κρατήσει απέναντι στην κυβέρνηση, αποδεικνύει την απόλυτη διαφάνεια του διαγωνισμού. Επίσης, παρατήρησε ότι το ίδιο κανάλι που έβγαλε τηλεοπτικά σποτ καταλογίζοντας στην κυβέρνηση την πρόθεση να δημιουργήσει νέες σχέσεις διαπλοκής, πήρε την άδεια και θα συνεχίσει να εκπέμπει, ακριβώς επειδή δεν υπήρξε καμία διαπλοκή στον διαγωνισμό.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ να μη στηρίξει την κ. Βούλτεψη, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της περί νομιμότητας της Χούντας, λέγοντας πως η παρουσία της στο ελληνικό Κοινοβούλιο αποτελεί προσβολή του θεσμού της Δημοκρατίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top