Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ευθύνη για την Τράπεζα Αττικής

Τον Αλέξη Τσίπρα κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την Τράπεζα Αττικής.

«Το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό. Η ΣΥΡΙΖΑ Bank (ελέω κ. Σπίρτζη) δανείζει προνομιακά εν μέσω των capital controls τον ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο και με σκανδαλώδες επιτόκιο, προκειμένου να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel», αναφέρει ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Και τον στηρίζουν με αναθέσεις έργων, ακόμη και με την μέθοδο της κατάτμησης (ελέω κ. Σπίρτζη). Όλως τυχαίως το Υπουργείο Επικράτειας φροντίζει να μην ελέγξει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια, και να μην ενημερωθεί για την εμπλοκή του εργολάβου-καναλάρχη σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Τα βρίσκει μάλιστα όλα ”αγγελικά πλασμένα”».

Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως, τονίζει το ΠΑΣΟΚ. «Η ευθύνη όμως έχει όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας», προσθέτει.

Η ανακοίνωση καταλήγει σε υστερόγραφο- απάντηση σε κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, που κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την Τράπεζα Αττικής. «Πολύ εξασθενισμένη η μνήμη του ως φαίνεται τελευταία, εκτός αν νομίζει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων», είναι το σχόλιο του κόμματος.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top