Διεθνή

Ο Guardian είδε τη νέα φωτογραφία της βρετανικής κυβέρνησης και έβγαλε συμπέρασμα: Πόσο θα αντέξει

Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της Βρετανίας πόζαραν για τη νέα φωτογραφία της κυβέρνησης. Και με μία προσεκτική παρατήρηση, ο Guardian κατέληξε στο πόσο αυτή θα αντέξει.

Ερμηνεύοντας τις θέσεις στη φωτογραφία, αλλά και τη γλώσσα του σώματος, ο συντάκτης του άρθρου, Τζον Κέις, κατέληξε ότι η φωτογραφία «λέει» πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κυβέρνηση. «Οι πιθανότητες να είναι όλοι μαζί εκεί, του χρόνου τέτοια εποχή, είναι σχεδόν μηδενικές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με μία ματιά στην πόζα της Τερέζα Μέι- η πρωθυπουργός έχει τα πόδια της σταυρωμένα μακριά από την Αμπερ Ρουντ που κάθεται δεξιά της (αριστερά στη φωτογραφία)- ο Guardian σχολιάζει ότι είναι σαν το σώμα της να «λέει» ότι πρόκειται για μία σχέση που θα τελειώσει με δάκρυα. «Η Τερέζα είναι υπέρ των ελέγχων των μεταναστών, η υπουργός Εσωτερικών της όχι τόσο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Από την άλλη, ο Μπόρις Τζόνσον κάθεται με ανοιχτά τα πόδια, «στέλνοντας στον κόσμο το μήνυμα ότι είναι έτοιμος για δουλειά ακόμη κι αν η Βρετανία δεν είναι».

Ενα ακόμη στοιχείο που παρατήρησε ο συντάκτης του δημοσιεύματος είναι η απόσταση ανάμεσα στον υπουργό Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις -δεύτερος από αριστερά στην πρώτη σειρά- και τον υπουργό Διεθνούς Εμπορίου Λίαμ Φοξ- δεύτερος από δεξιά.

«Τους κράτησαν όσο πιο μακριά ήταν δυνατόν, αλλά για πόσο δεν μπορεί να πει κανείς. Και οι δύο είναι ικανοί να έρθουν σε ρήξη, ιδιαίτερα μεταξύ τους», αναφέρει το δημοσίευμα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top