Πολιτική

Ο Νίκος Παππάς απαντά στη ΝΔ: Ο διαγωνισμός έγινε,οι καναλάρχες δίνουν τα χρήματα τις επόμενες ημέρες

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, από την Νέα Υόρκη, απαντώντας στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ έκανε λόγο για διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπ. Επικρατείας και οι υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών.

Ο Νίκος Παππάς, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, απάντησε στην ΝΔ ότι «αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής. Είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens».

Απαντώντας επί της ουσίας στις ατιάσεις της ΝΔ είπε πως «ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του».

Οπως σημείωσε «τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες. Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες» ενώ έκανε λόγο για «ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής» τα όσα είπε η αξιωματική αντιπολίτευση. «Τους ενημερώνουμε πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής.

Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά» κατέληξε ο Ν. Παππάς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top