Πολιτική

Ο Πάγκαλος γράφει για τα καμώματα του Πολάκη στις πτήσεις της Ολυμπιακής

Μία ιστορία θέλησε να διηγηθεί μέσω των social media ο Θεόδωρος Πάγκαλος με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη. Οπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός, ο νυν υπουργός έχει την τάση να καθυστερεί στις πτήσεις του, ωστόσο καταφέρνει να μη χάνει το αεροπλάνο γιατί απλούστατα αυτό τον περιμένει!

Ακολουθούν τα tweets του Θεόδωρου Πάγκαλου:

pangalos1

pangalos2

pangalos3

pangalos4

«Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου απογειώνεται στις 8:50 το ελικοφόρο αεροπλάνο της Ολυμπιακής για τα Ιωάννινα. Οι επιβάτες αδημονούν. Τα λεπτά περνούν. Σχεδόν 9:30 το αεροπλάνο δεν έχει κλείσει τις πόρτες, οπότε εισβάλλει ο Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης και η κουστωδία του. Το αεροπλάνο τροχειοδρομεί. Τα φωναχτά σχόλια των ταλαιπωρηθέντων κοινών πολιτών τα φαντάζεσθε. Ίδιο σκηνικό το βράδυ 21:45 στην πτήση προς Αθήνα. Κραυγές αγανάκτησης πλέον. Απαθής ο Υπουργός. Πονάνε βρε τα παλληκάρια;».

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στον κ. Πολάκη και σε σημερινή του συνέντευξη στον Βήμα FM. Οπως είπε: «Ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας. Υφυπουργός Υγείας ήταν, είχε όλα τα δεδομένα για να περάσει απαρατήρητος. Με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;».

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνονται τέτοιες καταγγελίες για τη συμπεριφορά του κ. Πολλάκη.

Κάτι ανάλογο είχε αποκαλύψει ο «Μικροπολιτικός» των Νέων την Παρασκευή 27 Μαΐου. Τότε στην πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη της Aegean το αεροπλάνο αργούσε να απογειωθεί και όλοι αναρωτιούνταν γιατί:

«Η πιλότος ανακοινώνει μικρή καθυστέρηση, υπάρχουν λέει μερικοί επιβάτες από ανταπόκριση που θα χρειαστεί να τους περιμένουμε δέκα λεπτά και ζητάει συγγνώμη» αναφερόταν στη στήλη των «Νέων».

Και συνέχιζε το κείμενο: «Σε περίπου 15 λεπτά, όντως, έρχονται οι επιβάτες που περιμέναμε. Αλλά είναι προφανές ότι δεν επρόκειτο για επιβάτες πτήσης. Διότι η ομάδα των επιβατών ήταν συνεκτική, όλοι μαζί, και επικεφαλής τους ήταν ένας γνωστός μας. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μάλιστα θα ταξίδευε στην οικονομική θέση (όλα είναι, τελικά, θέμα επικοινωνίας). Τον Πολάκη είχαμε δει νωρίτερα στην τηλεόραση να “αντιμετωπίζει” διαδηλωτές, όχι π.χ. στην εκλογική του περιφέρεια αλλά στο υπουργείο του στην Αριστοτέλους. Άρα, απλώς είχε καθυστερήσει – και επειδή ήταν ο υπουργός και η παρέα του το αεροπλάνο τους περίμενε. Το περιστατικό είναι ασήμαντο. Αλλά είναι ενδεικτικό μιας νοοτροπίας που κατά κόρον είχε δοξαστεί στο παρελθόν, τα χρόνια της αλήστου μνήμης Ολυμπιακής – και όλοι ξέρουμε που οδήγησε τη χώρα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top