Ελλάδα

ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ -O Σώρρας έστησε πλακάτ στην Ομόνοια για τα 3 τρις που λέει ότι έχει

Μια φωτογραφία κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Ανθρωποι του Αρτέμη Σώρρα, με πλακάτ και μικρόφωνα, ενημερώνουν στην Ομόνοια πολίτες για το πώς θα εξοφληθούν τα χρέη της Ελλάδας και των Ελλήνων με τα τρισ. που έχει!

sorras1

Το φαινόμενο Σώρρα, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του πριν από τρία περίπου χρόνια, όταν άρχισε να τάζει εξόφληση του δημοσίου χρέους, αναζωπυρώθηκε το τελευταίο διάστημα. Προ ημερών, ο Σώρρας συγκέντρωσε λαοθάλασσα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του ανθρώπου που δηλώνει πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις», και έχει ήδη εγκαταστήσει γραφεία σε πολλά σημεία της χώρας.

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην “Ελλήνων Συνέλευσις”», είπε, υποσχόμενος ότι μπορεί να τους πληρώσει την εφορία. Ο Αρτέμης Σώρρας, από την Τρίπολη, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από τον λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν ΤΑ ΤΡΙΣ ευρώ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top