Πολιτική

Ο Τσίπρας «άδειασε» τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε βοήθεια για τη Θάσο: Επαιρνε σε λάθος υπουργείο

Τη δική του ερμηνεία έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, για το τραγελαφικό περιστατικό, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έψαχνε εναγωνίως κάποιον υπουργό για να ενισχυθούν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη Θάσο.

Το βίντεο με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μπροστά στην κάμερα έψαχνε στο τηλέφωνο υπουργό τη στιγμή που η Θάσος καιγόταν, έγινε viral, καθώς η απάντηση που πήρε ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να καλέσει ξανά μετά από τις 3 μ.μ.

Οταν ρωτήθηκε για αυτό, κατά την επίσκεψή του στη Θάσο, ο πρωθυπουργός ουσιαστικά «άδειασε» τον βουλευτή, αναφέροντας ότι αυτός καλούσε σε λάθος υπουργείο.

«Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε όχι στο υπουργείο το άμεσα υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί, από τα χαράματα, στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και βεβαίως λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν, λοιπόν, παίρνετε σε άλλο υπουργείο είσαστε αντιμέτωποι με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας», απάντησε ο κ. Τσίπρας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top