Πολιτική

Ο Τσίπρας ποζάρει σαν μοντέλο στο Reuters -Δείτε ολες τις φωτογραφίες!

Δείτε ολες τις φωτογραφίες! – «Ο έλληνας πρωθυπουργός ψάχνει το μονοπάτι που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τη βαθιά επταετή κρίση και προσβλέπει σε ανάπτυξη από αυτή την χρονιά αλλά και σε επιστροφή στις αγορές το 2017», γράφει το Reuters.

Ρεμβάζοντας τη θέα του Μανχάταν από σουίτα ξενοδοχείου, με μπλε ρουαγιάλ κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει για κάποιο λόγο το μέλλον με χαμόγελο, ποζάρει σαν μοντέλο για το φακό του Reuters και περιγράφει το σχέδιό του για την έξοδο από την κρίση.

Μπορεί να μην τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες δραστηριότητες, αλλά όπως αποδεικνύουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ο πρωθυπουργός είναι άνετος με τον φακό και παίζει με τις πόζες του.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός κλήθηκε να κάνει μια φωτογράφιση και να δώσει μια συνέντευξη. Η σειρά φωτογραφιών από το πορτραίτο του Έλληνα πρωθυπουργού που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters είναι.. θέμα!

Greek PM Alexis Tsipras poses for a portrait on the sidelines of the United Nations General Assembly in Manhattan, New York Greek PM Tsipras poses for a portrait on the sidelines of the U.N. General Assembly in Manhattan, New York Greek PM Tsipras poses for a portrait on the sidelines of the U.N. General Assembly in Manhattan, New York Greek PM Tsipras poses for a portrait on the sidelines of the U.N. General Assembly in Manhattan, New York

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top