Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου βοήθησε μητέρα πρόσφυγα και καταχειροκροτήθηκε

Το συμβάν ανέδειξε με ανάρτησή της στο facebook το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Με ένα θερμό χειροκρότημα ανταμείφθηκε σήμερα ένας οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος παρενέβη για να εξασφαλίσει μια θέση σε μία μητέρα πρόσφυγα με το παιδάκι της που μπήκε στο λεωφορείο που οδηγούσε.

Όταν ο οδηγός διαπίστωσε ότι κανένας από τους επιβάτες δεν σηκώθηκε για να δώσει τη θέση του στη μητέρα, σταμάτησε το όχημα και ζήτησε να σηκωθεί κάποιος, προκειμένου να καθίσει η γυναίκα με το παιδί της.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε λεωφορείο της γραμμής 21 και το ανέδειξε με ανάρτησή της στο facebook το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Δείτε την πλήρη ανάρτησή της

«Στο αστικό του ΟΑΣΘ, στη γραμμή 21, σήμερα το πρωί, ανεβαίνει απο την στάση Πλατείας Επταλόφου, μία πρόσφυγας με ενα μωράκι γλυκύτατο. Κανένας δεν σηκώνεται να της δώσει τη θέση του για να καθήσει η μάνα με το μωρό. Πριν προλάβω να μιλήσω, σταματάει το αστικό ο οδηγός και λέει: Μία θέση για να καθήσει η μάνα με το μωρό. Σηκώνεται αμέσως ενας κύριος, κάθεται η μάνα και ο οδηγός καταχειροκροτείται απο όλο τον κόσμο. Κατέβηκα χαρούμενη και πολύ-πολύ αισιόδοξη!! Και για την εξαίρετη στάση του εργαζόμενου οδηγού αλλά και για τον κόσμο που τον χειροκρότησε!! Μαζί μας χτυπούσε τα χεράκια του και το μωράκι!! Άντε μόνο τέτοια να έχουμε!!»

xaralamp

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top