Πολιτική

Ο αυταπατημένοι κάνουν το άσπρο – μαύρο και πανηγυρίζουν για 4 άδειες και 4 λουκέτα!

Ενός κακού μύρια έπονται! Αυτό έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες περιγράφοντας απόλυτα το τι πρόκειται να συμβεί ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών.

Κι αυτό γιατί σε 90 ημέρες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα πρέπει να κλείσουν το Mega, το Star, ο Alpha, το Έψιλον και πιθανόν και άλλα κανάλια.

Το πρώτο αρνητικό είναι το πολιτικό συμπέρασμα, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι πλήττεται η δημοκρατία και η πολυφωνία στη χώρα. Το «μαύρο», είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε κεντρώο, ποτέ δεν έφερε… «άσπρες» ημέρες.

Το δεύτερο – και κυριότερο – αρνητικό, είναι ότι χιλιάδες οικογένειες, δημοσιογράφων, τεχνικών, προμηθευτών, ηθοποιών, θα μείνουν χωρίς μισθό, προστιθέμενοι στο ενάμιση εκατομμύριο των ανέργων.

Το τρίτο, για το οποίο κακώς πανηγυρίζει η κυβέρνηση ότι έφερε έσοδα στο δημόσιο, είναι ότι τα χρήματα αυτά, όχι μόνον δεν θα αυξηθούν αλλά θα μειωθούν.

Από τα προαναφερόμενα κανάλια που θα κλείσουν, το κράτος μέχρι τώρα εισέπραττε φόρους από τους εργαζόμενους, από τις υπηρεσίες και τα αγαθά που αγόρασαν, αλλά και απ’ ευθείας ΦΠΑ. Με πρόχειρους υπολογισμούς το κράτος θα χάνει από τη συρρίκνωση αυτής της οικονομικής δραστηριότητας, τουλάχιστον 40 με 50 εκατομμύρια ευρώ τα χρόνο. Για ποιο λόγο λοιπόν πανηγυρίζουν οι μαθητευόμενοι μάγοι και οικονομολόγοι της κυβέρνησης;

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top