Ελλάδα

Παπανώτας: Οσο χάρηκα όταν βγήκε ο Τσίπρας, τόσο λυπάμαι σήμερα

Την απογοήτευσή του γιατί αλλιώς φανταζόταν πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα όταν τον Ιανουάριο του 2015 ανέβαινε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, εξέφρασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος που συμμετέχει στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», μιλώντας στην εφημερίδα Freddo και με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε: «Δεν είναι σοβαρή εικόνα αυτή με τον διαγωνισμό. Πρώτα ελέγχεις το ”πόθεν έσχες” των υποψηφίων, μετά περιμένεις την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και ύστερα προκηρύσσεις διαγωνισμό και όχι με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι όποιος το σκέφτηκε έκανε ένα λάθος που εκθέτει την κυβέρνηση. Άλλο το ”δεν έχω εμπειρία” και άλλο το ”είμαι αδιάβαστος”. Δεν μπορείς να λέγεσαι αριστερός και να μην απαντάς στο ερώτημα τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα στάση του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απογοητεύτηκα. Ανήκω επίσης σ’ εκείνη την κατηγορία των Ελλήνων που ήλπιζε ότι η νέα κυβέρνηση θα έβαζε τάξη στη χώρα και θα πρωτοστατούσε στον τομέα της κάθαρσης. Είδες εσύ να μπαίνει κανένας στη φυλακή και να πατάσσεται η διαφθορά; Όσο χάρηκα τότε, όταν βγήκε ο Τσίπρας, τόσο λυπάμαι σήμερα που δεν κουνιέται φύλλο στην Αριστερά. Κρίμα, πολύ, κρίμα»,

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top