Ελλάδα

ΑΠΑΤΗΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ: Ούτε ένα μέτρο δεν έχει κουνηθεί το λεωφορείο για αστέγους!

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου παρουσιάστηκε μια σπουδαία πρωτοβουλία που χαιρετήθηκε με μεγάλη χαρά…

Ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών μετατρεπόταν στην πρώτη κινητή μονάδα ατομικής υγιεινής για τους άστεγους. Το ονόμασαν όλοι, το «λεωφορείο των αστέγων».

Εκείνη την ημέρα έγινε και η παρουσίαση του λεωφορείου από την ίδια την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

LeoforeioAstegon02

Το«λεωφορείο των αστέγων» που παραχώρησε ο ΟΑΣΑ ξαθ παρουσίαση η ίδια η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ενώ η ΟΣΥ ανέλαβε να το μετατρέψει σε κινητή μονάδα με την χορηγία της εταιρείας «Παπαστράτος», δυόμιση μήνες μετά παραμένει… παρκαρισμένο!

LeoforeioAstegon03

Σύμφωνα με το newsit.gr ο Πρόεδρος των Τεχνικών του ΟΑΣΑ, Απόστολος Ραυτόπουλος κατήγγειλε: «Δεν έχει γράψει ούτε ένα χιλιόμετρο και το ανεβάζουν στη Θεσσαλονίκη για να το εκθέσουν».

«Σε μια ώρα φτάνει στη Θεσσαλονίκη με την οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων. Πέντε το πρωί ξεκίνησε. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για τους άστεγους δεν έχει κάνει ούτε ένα μέτρο. Αφού εξυπηρέτησε τους άστεγους της Αθήνας θα εξυπηρετήσει και τους άστεγους της Θεσσαλονίκης», τόνισε ειρωνικά.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top