Ελλάδα

Καμπουράκης σε Γιώργο Παπαδάκη: «Ο Κυριακού θα σου κόψει το μισθουλάκο σου»

Δεν είναι μαγική εικόνα… Ο αργός θάνατος του Mega οδήγησε τον Δημήτρη Καμπουράκη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο του Mega με το τραγούδι «Δημήτρη μου Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου» και του είπε: «Σου το ‘κλεισα το σπίτι σου»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Αισθάνομαι άσχημα που δεν είστε απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές». «Τέλος εποχής, καινούρια πράγματα. Σηκώσανε ένα δίκαννο, ρίξανε μια μπαταριά, διαλύσαν το τηλεοπτικό τοπίο. Ποιο ήταν το θέμα; Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;», σημείωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Θέλω να χρησιμοποιήσεις το βήμα σαν να κάνεις εκπομπή. Θέλω να αισθανθείς σαν να κάνεις εκπομπή», προέτρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Δημήτρη Καμπουράκη. Εκείνος, όμως, με μια ατάκα του έκανε τον οικοδεσπότη του Καλημέρα Ελλάδα να σηκωθεί «έξαλλος» από την καρέκλα του: «Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου»!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top