Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Θεοδωράκη: Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει

Νέα σύννεφα στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού μετά τις διαπραγματεύσεις των δύο κομμάτων για συμπόρευση.

Με αφορμή συνεντεύξεις του Σταύρου Θεοδωράκη αυτό το Σαββατοκύριακο (Real, Παραπολιτικά) κύκλοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσαν αιχμές εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Ο κόσμος της παράταξης αγωνιά για αποτελέσματα. Για έργα και όχι λόγια. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Είναι λάθος με συνεντεύξεις και διαρροές να υπονομεύεται το κλίμα των συνεννοήσεων που διεξάγονται» ανέφεραν πηγές της Χ. Τρικούπη. .

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή οι αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων φέρεται να συμφώνησαν σε κοινή συμπόρευση, συνέδριο και εκλογή ηγεσίας στις αρχές του 2017. Ωστόσο ο Στ. Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στη Real τόνισε πως «το νέο δεν είναι πανωσήκωμα για να το κάνουμε σε ένα βράδυ, θέλει γερά θεμέλια».

Σχολιάζοντας επίσης την δήλωση της Φώφης Γεννηματά, πως το φθινόπωρο είναι το απώτερο χρονικό όριο για την εκλογή του νέου αρχηγού, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στη Real, απάντησε πως η ιστορία δεν γράφεται σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των κομματικών επιτελείων και ούτε οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλδημοκράτες δέχονται τελεσίγραφα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top