Πολιτική

ΠΑΣΟΚ:O Τσίπρας κόβει κορδέλες σε εργοτάξια και ο Σπίρτζης ετοιμάζει αυξήσεις στα διόδια

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης δεν αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα εγκαίνια που θα κάνει αύριο ο πρωθυπουργός σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών.

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζεται σε δήλωση του βουλευτή, Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχεδιάζει την αύξηση των τελών και τον πολλαπλασιασμό των σταθμών διοδίων.

Αναλυτικά, η δήλωση:

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας προχωρά αύριο σε εγκαίνια τμημάτων του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, ενώ ταυτόχρονα ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σπίρτζης σχεδιάζει την αύξηση των τελών και τoν πολλαπλασιασμό των σταθμών διοδίων.

Στην ουσία ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζει ένα έργο που είναι ακόμα εργοτάξιο, σ’ ένα δρόμο που έχει ταλαιπωρήσει εκατομμύρια πολίτες που διέρχονται τόσα χρόνια από αυτόν. Η αύξηση των διοδίων και η συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των πολιτών ζημιώνει τον Πατραϊκό λαό και δυσχεραίνει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Οι επικοινωνιακοί σχεδιασμοί του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και του Υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζη δεν αλλάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αφού δεν μας έχουν ακόμα ’’αποκαλύψει’’ ούτε πότε θα τελειώσει το έργο ούτε αν θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός με βάση τον αρχικό της σχεδιασμό (Κόρινθος – Πάτρα , Πύργος – Τσακώνα). Οι πολίτες δεν έχουν πια αυταπάτες ούτε πείθονται από τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Κυβερνητικού επιτελείου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top