Ελλάδα

Πέθανε η πρώην πρόεδρος του ΚΘΒΕ, Μένη Λυσαρίδου

Ο σύζυγός της προέβη σε δωρεά οργάνων του σώματός της – Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Έφυγε το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 62 ετών η πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) Μένη Λυσαρίδου, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Μένη Λυσαρίδου κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα στο θέατρο μέσα από τη δυναμική της προσωπικότητα και την αποφασιστικότητα της, πιστή πάντα στη βασική αρχή που η ίδια είχε περιγράψει με τα παρακάτω λόγια: «το Θέατρο είναι οι άνθρωποί του και το κοινό του».
Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα επικοινωνίας και χορηγιών.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό τομέα και δίδαξε ως σύμβουλος Ισότητας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Ήταν μέλος του Μακεδονικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης, της Μέριμνας Ποντίων Κυριών και μέλος του Δ.Σ του σωματείου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ.

Είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ και μέλος του Δ.Σ. της Νέας Ένωσης Επιστημόνων Γυναικών.

Ο σύζυγός της προέβη σε δωρεά οργάνων του σώματός της. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top