Διεθνή

«Πήγα στον Παράδεισο, να ζήσω με τους αγγέλους» -Ραγίζει καρδιές το γράμμα μητέρας στη μικρή κόρη της

Ξέροντας ότι πεθαίνει, μια μητέρα έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα προς τη μικρή της κόρη και το έβαλε μέσα σε ένα βιβλίο.

Ηλπιζε πως η μικρή κάποια μέρα θα έβρισκε το γράμμα και θα αισθανόταν ανακούφιση γνωρίζοντας πως η μαμά της την παρακολουθεί αφότου πήγε «να ζήσει με τους αγγέλους».

Ωστόσο, το γράμμα δεν βρέθηκε ποτέ από τη νεαρή. Δεκαπέντε χρόνια μετά, το γράμμα ανακαλύφθηκε -ακόμα κρυμμένο μέσα στο βιβλίο- σε ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία. Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, Gordon Draper, βρήκε το γράμμα, μαζί με μια φωτογραφία, ενώ ταξινομούσε κάποια παλιά βιβλία. Τώρα, ψάχνει να βρει το κορίτσι στο οποίο απευθυνόταν το «αντίο».

Στο γράμμα, το οποίο ήταν μέσα σε έναν μικρό φάκελο, η μητέρα αναφέρεται στην κόρη της Bethany ως «μικρέ μου θησαυρέ».

gramma1

Γράφει συγκεκριμένα: «Bethany, μικρέ μου θησαυρέ. Αν ο μπαμπάς σού διαβάζει αυτό το γράμμα, είναι γιατί πέθανα και πήγα στον Παράδεισο να ζήσω μαζί με τους αγγέλους. Το στήθος μου δεν ήταν καλά και έκανα μια επέμβαση για να γίνει καλύτερα, αλλά δεν πέτυχε. Θα είμαι για πάντα στον ουρανό, σίγουρη ότι είσαι καλά και θα σε παρακολουθώ. Ετσι, όταν κάποια στιγμή δεις ένα λαμπερό αστέρι στον ουρανό, όπως κάνετε στο νηπιαγωγείο, αυτό είμαι εγώ».

Και συνεχίζει: «Να είσαι καλό κορίτσι και να ζήσεις μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή. Ο μπαμπάς και ο παππούς θα σε προσέχουν και θα σε πάνε στο σχολείο. Θα σ’ αγαπάω για πάντα και μην αφήσεις κανέναν να σου λέει ότι είναι λάθος να μιλάς για εμένα, γιατί δεν είναι. Ελπίζω να μη με ξεχάσεις, γιατί πάντα θα είμαι η μαμά σου. Πολλά φιλιά και αγκαλιές. Γεια».

Μάλιστα, το γράμμα έχει και υστερόγραφο, στο οποίο η μητέρα της Bethany γράφει: «Στηρίζομαι σε σένα για να προσέχεις τώρα τη Rosie, αντί για μένα. Μην την ξεχάσεις».

Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου εκτιμά ότι το γράμμα πρέπει να είναι περίπου 15 ετών, καθώς αναγνώρισε τη μητέρα στη φωτογραφία, αφού είχε πάει στο μαγαζί του για να αγοράσει βιβλία για την Bethany, λίγο αφότου άνοιξε. Το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Bishop Auckland, στη βορειοδυτική Αγγλία, κοντά στο Μίντλεσμπρο.

Το πώς το βιβλίο με το γράμμα μέσα κατέληξε στο βιβλιοπωλείο παραμένει άγνωστο. Ο ιδιοκτήτης εκτιμά ότι ίσως συνέβη κατά την ανταλλαγή βιβλίων -μια υπηρεσία την οποία προσφέρει το βιβλιοπωλείο του.

gramma_3

Τώρα, στόχος του, όπως λέει, είναι να καταφέρει να βρει την Bethany και να της παραδώσει το γράμμα. «Είναι αυτό που θέλω περισσότερο, γιατί είναι τόσο λυπητερή ιστορία», είπε.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top