Ελλάδα

Πηγές Αντιτρομοκρατικής: Μόνο το όνομά της δεν είπε στη ληστεία της Μαλεσίνας η Πόλα Ρούπα

Η μαύρη περούκα, τα διπλά ρούχα για να αλλάξουν την εικόνα της και τα λόγια της ήταν τα στοιχεία που κίνησαν υποψίες για την ληστεία στην τράπεζα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υποψιάζονται βάσιμα ότι η γυναίκα που ήταν ο εγκέφαλος της ληστείας είναι η Πόλα Ρούπα, που μαζί με δύο συνεργούς της άρπαξαν περίπου 180.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές της Αντιτρομοκρατικής η γυναίκα με την μαύρη περούκα και την μεγάλη σωματοδομή (την τελευταία φορά που είχε εικόνα της η ΕΛΑΣ ήταν ξανθιά και αδυνατισμένη) έμεινε αρκετή ώρα στην τράπεζα και ενώ είχε το όπλο στο κεφάλι του διευθυντή, ξεκίνησε διάλογο με τους πελάτες. Ρωτούσε για δάνεια και χρέη και έβγαλε λόγο αναφορικά με «την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα», ενώ την ληστεία την χαρακτήρισε ως «κοινωνική παρέμβαση».

Εν συνεχεία υποστήριξε ότι οι δράστες δεν ήταν άτομα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά ότι προέρχονται από το χώρο της τρομοκρατίας και προσπαθούν να γεμίσουν το ταμείο για τις κοινωνικές δράσεις.

Μάλιστα, από την Αντιτρομοκρατική ανέφεραν ότι «Μόνο το όνομα της δεν είπε η Πόλα Ρούπα, μόλις μας περιέγραψαν τους διαλόγους ήμασταν σίγουροι ότι είναι αυτή».

Από την μέχρι τώρα έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν ήταν κλεμμένο από τον περασμένο Μάιο από το Μαρούσι και δεν είχε πινακίδες, ενώ θεωρείται πια ο άνθρωπος που κρατά τα κλειδιά της γιάφκας του «Επαναστατικού Αγώνα» και της οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top