Διεθνή

ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ! -Πιτσιρίκος πηδά μπροστά σε διερχόμενο αμάξι και… τη γλιτώνει από θαύμα

Ευτυχώς, η σύγκρουση του άφησε ως «σουβενίρ» μόνο μερικές μελανιές και ένα… μάθημα ότι δεν πρέπει να τρέχει στον δρόμο!

Άγιο φαίνεται πως είχε ένας πιτσιρικάς από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, ο οποίος χτυπήθηκε πρόσφατα από αμάξι λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο του, αλλά ευτυχώς η σύγκρουση του άφησε ως «σουβενίρ» μόνο μερικές μελανιές και ένα… μάθημα ότι δεν πρέπει να τρέχει στον δρόμο!

Το βίντεο της δραματικής σύγκρουσης έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία SmartWitness, η οποία ειδικεύεται στις κάμερες ασφαλείας αυτοκινήτων, και προέρχεται από το βαν του πελάτη της που «χτύπησε» τον οχτάχρονο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο μικρούλης φαίνεται να προσπερνά τρέχοντας τα παρκαρισμένα αμάξια και να επιχειρεί να περάσει τον δρόμο σαν αστραπή, χωρίς να δίνει καμία σημασία στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Όπως ήταν φυσικό, ο οδηγός δεν είχε καθόλου χρόνο να αντιδράσει και χτύπησε τον μικρό με το βαν του, στέλνοντάς τον μάλιστα λίγα μέτρα μακριά.

Ευτυχώς, ο οκτάχρονος είναι εξαιρετικά… ανθεκτικός και σηκώνεται αστραπιαία από το έδαφος, βάζοντάς το αμέσως στα πόδια (προφανώς για να μη βρει κανέναν μπελά). Μάλιστα, όπως φαίνεται στο κλιπ, συνεχίζει να κρατά σφιχτά στο χέρι το γιο-γιο του, που δεν άφησε στιγμή να του πέσει από τα χέρια παρά το γεγονός ότι έπεσε… θύμα τροχαίου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συνοικία Χούλμε του Μάντσεστερ, κοντά στο δημοτικό σχολείο Σεντ Γουίλφριντ, και αποτελεί μια υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι να κόβουν ταχύτητα οι οδηγοί όταν διέρχονται κοντά από εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ευτυχής κατάληξη του περιστατικού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο οδηγός πήγαινε με 30χλμ την ώρα και ότι, αν πήγαινε λίγο πιο γρήγορα (40 χλμ/ώρα) οι πιθανότητες θανάτου του μικρού θα ήταν πενταπλάσιες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top