Ελλάδα

Σαββίδης: Πληρώνω σε 2-3 ημέρες την 1η δόση για την τηλεοπτική άδεια

Ο Ιβάν Σαββίδης με επίσημη δήλωσή του επιβεβαίωσε πως αν -ως πρώτος επιλαχών- λάβει τηλεοπτική άδεια, μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα, θα πληρώσει σε 2-3 ημέρες την πρώτη δόση.

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Καλογρίτσα, ο οποίος δεν κατέθεσε την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να πληρώσει την πρώτη δόση του τιμήματος.

«Μόλις τώρα καθόμουν με την ομάδα μου μπροστά στην τηλεόραση αντιλαμβανόμενος ότι ο χρόνος λήγει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταλάβουμε τι θα γίνει τώρα. Ακούσαμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει κάποια προβλήματα και δεν θα πάρει την άδεια. Εγώ δηλώνω ότι ο πρώτος επιλαχών είμαι εγώ και είμαι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσω την πρώτη δόση από τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ και να πάρω την άδεια. Αυτή η δήλωσή μου είναι επίσημη», είπε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Και συνέχισε: «Αν μας ειδοποιήσουν ότι έχουμε το δικαίωμα να αποκτήσουμε τηλεοπτική άδεια, τότε εντός 2-3 ημερών πληρώνω την 1η δόση. Ταυτόχρονα, θέλω να επαναλάβω το αίτημα προς τα κανάλια που δεν έχουν πάρει άδεια ότι είμαι διατεθειμένος να αποκτήσω τα κανάλια τους για να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας».

O ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πάντως πως τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε συζητήσεις με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών για την αγορά τους. «Συζητήσεις δεν υπάρχουν. Δεν θα ήταν ορθό. Αφού δεν έχεις άδεια, πώς να κάνεις διαπραγματεύσεις;», είπε χαρακτηριστικά.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top