Πολιτική

Πολάκης σε Τσικρίκα: Ρώτα τον Κοντομηνά γιατί απολύεστε

Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει την επίθεση του εναντίον της δημοσιογράφου του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας μετά τη σφοδρή επίθεση στη δημοσιογράφο, η οποία είπε στον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ πως την απολύει, σήμερα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και ζήτησε από την Ευαγγελία Τσικρίκα να κοιτάξει τον εργοδότη της στα μάτια και να του θέσει τρία ερωτήματα.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Κύρια Τσικρίκα,

Στη ΔΕΘ κοιτάξατε τον πρωθυπουργό στα μάτια και του είπατε ότι σας απολύει. Θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε τα εξής:

1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατ. γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε από τα 20, στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος;

2) Γιατί δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό, ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας, ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών κλπ του σταθμού σας.

Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ, με τη διάσωση 14.000 θέσεων εργασίας των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του, τον Σκλαβενίτη;

3) ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτηρία των θέσεων εργασίας, με την παραμονή στην ιδιοκτησία της άδειας του ΙΔΙΟΥ, ο οποίος την κατείχε τόσα χρόνια παράνομα, χωρίς άδεια, χωρίς να πληρώσει για αυτήν ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνώρισε και συμμετείχε, κάποιος άλλος πρόσφερε περισσότερα χρήματα και την πήρε;

Καταλάβετέ το

Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μέχρι το ΤΕΛΟΣ… και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top