Αθλητισμός

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για την διαιτησία

Πριν καν τελειώσει η 2η αγωνιστική της Super League άρχισε ο… πόλεμος ανακοινώσεων για την διαιτησία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι», με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι περιμένουν να πληροφορηθούν την πειθαρχική κρίση για τον εν λόγω ρέφερι, ενώ κάνουν και ιδιαίτερη αναφορά στον Κύρο Βασσάρα.

Αναλυτικά:

«Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τι διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι. Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας».

Η Πειραϊκή ΠΑΕ σε επίσημη θέση της, επιτίθεται στους πράσινους και ιδιαίτερα στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο κατηγορώντας τους για υστερική και απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ακολουθεί η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού. Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά, να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό το καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ, τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο».

Με νέα ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει στις ύβρεις και τα όσα τόνισε νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ανακοίνωση: «Είναι προφανές από την υβριστική θέση των υπευθύνων της ομάδας του Πειραιά, ότι τα όσα επεσήμανε με την ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του ισπανικού μοντέλου στη διαιτησία που έχει ως βάση το 50-50 για όλους. Η απομάκρυνση του επιδιωκόμενου στόχου τους προκαλεί απύθμενο εκνευρισμό. Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top