Αθλητισμός

Ρόμα: Τρελή αύξηση στον Μανωλά για τον κρατήσει στην αιώνια πόλη!

Οι «Τζιαλορόσι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 4.5 εκ. ευρώ το χρόνο στον Έλληνα διεθνή αμυντικό τριπλασιάζοντας τις αποδοχές του!

Τινάζει την μπάνκα για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Κώστα Μανωλά η Ρόμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Tempo», ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Έλληνα αμυντικού και ήδη έπεσε στο τραπέζι το ποσό, το οποίο θα… δελεάσει τον συμπατριώτη μας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ποιο είναι αυτό; 4,5 εκατ. ευρώ ετήσιες αποδοχές! Περίπου, δηλαδή, 2,5 φορές πάνω από τα όσα έχει λαμβάνειν τώρα για κάθε χρόνο, που υπολογίζονται περίπου στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Μανωλάς παρουσιαζόταν ως μεταγραφικός στόχος για «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βέβαια, μεταγραφή δεν προέκυψε (οι Ρωμαίοι δεν ήθελαν με τίποτα να τον χάσουν), εξέλιξη που τελικώς… ζημίωσε τον Ολυμπιακό, καθώς σε περίπτωση που ο 24χρονος «μετακόμιζε» αλλού, τότε οι Πειραιώτες θα έβαζαν «γερό» ποσό στα ταμεία τους, όπως προέβλεπε η συμφωνία που είχε είχε επιτευχθεί, όταν έφυγε από την Ελλάδα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top