Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναβρασμό οι τάσεις ενόψει Συνεδρίου -Παίρνουν… θέσεις μάχης, αρχίζουν ξεχωριστές συνεδριάσεις

Εντείνονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στο δρόμο προς το δεύτερο Συνεδρίου -που θα πραγματοποιηθεί από τις 13-16 Οκτωβρίου- ο εσωκομματικός διάλογος αναζωπυρώνεται.

Όπως πληροφορείται το iefimerida.gr σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να συζητήσει τις πολιτικές εξελίξεις και ταυτόχρονα να προετοιμάσει τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Κυρίαρχο ζήτημα σε κάθε περίπτωση, είναι όλες οι πλευρές να καταγράψουν δυνάμεις. Για το λόγο αυτό, από σήμερα οι τάσεις παίρνουν θέσεις… μάχης και αρχίζουν δικές τους ξεχωριστές συνεδριάσεις.

Απόψε η μάζωξη της Πλατφόρμας ‘10

Η ομάδα Παπαδημούλη-Μπαλάφα-Δούρου δίνει ραντεβού σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Λεωνίδου. Στην Πλατφόρμα’10 μετέχει ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης όπως και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

Αύριο συνεδριάζει η Ενωτική Κίνηση

Ένα εικοσιτετράωρο πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και της Ενωτικής Κίνησης. Πρόκειται για την κατ’ εξοχήν προεδρική ομάδα καθώς σε αυτήν μετέχουν -πέρα από πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού- , ο πατέρας του υπουργού Επικρατείας Στέλιος Παππάς, και τα στελέχη Νίκος Σκορίνης, Κώστας Πουλάκης κ.α.

Τέλος, οι «53» δρομολογούν τη δική τους δεύτερη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, σχεδόν 10 μέρες πριν το Συνέδριο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top