Διεθνή

Superwoman σηκώνεται από το κρεβάτι και τρέπει σε φυγή ΕΝΟΠΛΟΥΣ ληστές, σκοτώνοντας τον έναν

Τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της στις 4 τα ξημερώματα και εκείνη πήρε το όπλο και δεν δίστασε να τους πυροβολήσει από απόσταση ελάχιστων εκατοστών.

Τρεις οπλισμένοι άνδρες δίχως να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, εισβάλουν σε σπίτι στην Ουάσιγκτον, στις 4 τα ξημερώματα, αναζητώντας χρήματα σε διάφορα σημεία. Παρ’ ότι είναι οπλισμένοι και αποφασισμένοι, δεν μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει. Ξαφνικά, μία γυναίκα εμφανίζεται μπροστά τους και όχι μόνο καταφέρνει να τους τρέψει σε φυγή, αλλά σκοτώνει τον έναν, προστατεύοντας την περιουσία της.

Το περιστατικό συνένη στις 16 Σεπτεμβρίου και μετά την έρευνα που διεξήχθη, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, προκειμένου να εντοπιστούν οι άλλοι δύο δράστες και να συλληφθούν. Ωστόσο, το ντοκουμέντο από τη ληστεία είναι συγκλονιστικό.

Οι τρεις άνδρες εισβάλουν από την πόρτα της αποθήκης. Κρατούν στο χέρι όπλα και δεν έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Αρχίζουν να αναστατώνουν το σπίτι και να ψάχνουν σε διάφορα δωμάτια για πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Τότε, η ιδιοκτήτρια εμφανίζεται κρατώντας όπλο. Είναι φανερό πως μόλις έχει ξυπνήσει, καθώς φορά τις πυτζάμες της. Παρόλα αυτά, η superwoman δεν πτοείται από τη θέα των οπλισμένων εγκληματιών. Αιφνιδιάζει τους τρεις άνδρες και τους τρέπει σε φυγή από την ίδια πόρτα που εισέβαλαν στο σπίτι. Ο ένας πέφτει νεκρός από τις σφαίρες του όπλου της.

Αμέσως μετά, με ολύμπια ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, η γυναίκα καλεί από το κινητό της την αστυνομία. Νεκρός έπεσε ο 28χρονος Antonio Leeks, ενώ ένας άλλος ληστής περνάει μέσα από το γυάλινο παράθυρο, προκειμένου να αποδράσει και να γλιτώσει από τα πυρά της γυναίκας, η οποία δεν δίστασε να τους πυροβολήσει από απόσταση ελάχιστων εκατοστών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top