Ελλάδα

ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ; Δεύτερες σκέψεις των καναλαρχών που πλήρωσαν πανάκριβα της άδειες προκαλούν πανικό στο Μαξίμου

Λίγα 24ωρα μετά το τριήμερο θρίλερ της δημοπρασίας των 4 τηλεοπτικών αδειών όλα φαίνεται να είναι στον αέρα και τίποτα να μην έχει οριστικοποιηθεί παρά τους πανηγυρισμούς της Κυβέρνησης.

Η πραγματικότητα διαψεύδει την αισιοδοξία των κυβερνητικών παραγόντων. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι καναλάρχες που πλήρωσαν πανάκριβα τις άδειες φαίνεται να το ξανασκέφτονται, προκαλούν πανικό στο Μαξίμου αφού θα ο πολυδιαφημισμένος διαγωνισμός θα καταρρεύσει και θα εξελιχθεί στο απόλυτο φιάσκο για την κυβέρνηση.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάποιοι από τους καναλάρχες που κέρδισαν τις άδειες συνειδητοποιώντας το μεγάλο κόστος σκέφτονται να κάνουν πίσω και να μην αποδεχτούν τελικά την άδεια.

Η πρώτη έντονη φημολογία κυκλοφόρησε χθες για τον ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή και του μεγάλου αφεντικού Μίνωα Κυριακού εξετάζοντας το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

Από την πλευρά του ΑΝΤ1 υπήρξε διάψευση ότι έγινε σύσκεψη με θέμα το ύψος της τιμής της άδειας όχι όμως ότι πράγματι έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή και του μεγάλου αφεντικού.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr «τα τεράστια ποσά που χτυπήθηκαν οι άδειες συνειδητοποιούν τώρα οι επιχειρηματίες – παλιοί και νέοι, ότι δεν είναι εφικτό να αποσβεστούν στις συνθήκες που βρίσκεται η ελληνική αγορά. Για αυτό και όλοι συζητούν όλα… Τα πάντα είναι επάνω στο τραπέζι και ανοιχτά… Από σκέψεις για αποχωρήσεις έως συνεργασίες και μεταπωλήσεις. Φυσικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και ειδικά για τους νέους επιχειρηματίες που εισέρχονται στο χώρο, Βαγγέλη Μαρινάκη και Βλαδίμηρο Καλογρίτσα που δεν διαθέτουν τηλεοπτικές εγκαταστάσεις».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top