Ελλάδα

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! «Οι δηλώσεις του συνιστούν βάναυση προσβολή»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ένωση εξέδωσε μία σκληρή ανακοίνωση – απάντηση στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ως γνωστόν μετά την εισαγγελική πρόταση για τη σύλληψη του και την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης έκανε λόγο για ¨»διατεταγμένη υπηρεσία” και περί “εκτέλεσης συμβολαίου” από τους εισαγγελείς εφετών, Ισίδωρο Ντογιάκο και Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι πρόκειται για δηλώσεις οι οποίες «συνιστούν βάναυση προσβολή και αναίτια επίθεση σε βάρος των Εισαγγελικών Λειτουργών, πριν αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών, ως μόνο και αποκλειστικά αρμόδιο να αποφασίσει για την περαιτέρω δικονομική πορεία της υποθέσεως και την παραπομπή ή όχι του κατηγορουμένου στο Ακροατήριο».

Παράλληλα υπενθυμίζει πως : «οι Εισαγγελικές προτάσεις συντάσσονται με γνώμονα το Νόμο και τη συνείδηση του Εισαγγελέως στη δικονομική βάση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και διαβεβαιώνουμε ότι οι επιθέσεις αυτές λεκτικές και άλλες δεν πρόκειται να κάμψουν το σθένος και το φρόνημα των Εισαγγελέων, οι οποίοι επιβάλλεται να αφεθούν απερίσπαστοι στην εκτέλεση των καθηκόντων τους».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top