Διεθνή

ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Βιαστής ετών 11

Μπορεί μια υπόθεση βιασμού από μόνη της να είναι σοκαριστική ωστόσο σε αυτή την περίπτωση το σοκ προέρχεται από την ηλικία του δράστη.

Πρόκειται για ένα αγόρι 11 ετών το οποίο δήλωσε ένοχο για το βιασμό ενός άλλου παιδιού εννιά ετών. Οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι το νεότερο άτομο που αντιμετωπίζει αυτές τις κατηγορίες στη χώρα. Ο δράστης φέρεται να ανακαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος άκουσε περίεργους ήχους από τη συσκευή παρακολούθησης μωρών.

Το θύμα που είναι σήμερα 12 ετών είπε ότι το μεγαλύτερο αγόρι τον βίαζε κάθε φορά που έπαιζαν μαζί ενώ του ζητούσε να κρατήσει το γεγονός μυστικό. Επίσης υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο δράστης άγγιζε σεξουαλικά ένα 7χρονο αγόρι και ένα 11 αγόρι με κινητικά προβλήματα. Και στις δύο περιπτώσεις το άγγιγμα έγινε μέσα από τα ρούχα του θύματος. Οι πράξεις έλαβαν χώρα μεταξύ του Απρίλη του 2015 και τον Αύγουστο του 2016. O δικηγόρος του υποστήριξε ότι το θύμα έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση αν και αναγνώρισε ότι πάσχει από μία ασθένεια που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Comments

ΔημοφιλέστεραTo Top