Διεθνή

Γερμανία: Σύρος πρόσφυγας σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να… κάψει τη γυναίκα του!

Ο 45χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου ζούσε η γυναίκα του στην πόλη Ρούτσχαϊμ και άρχισε να ρίχνει εύφλεκτο υγρό πάνω στη γυναίκα του. Όταν πήγε να της βάλει φωτιά, λαμπάδιασε ο ίδιος

Ένας Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία που προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του βάζοντας της φωτιά με υγρό για μπάρμπεκιου, κατέληξε νεκρός ο ίδιος τυλιγμένος στις φλόγες.

Ο 45χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου ζούσε η γυναίκα του στην πόλη Ρούτσχαϊμ, δυτικά της Φρανκφούρτης και άρχισε να ρίχνει εύφλεκτο υγρό πάνω στη γυναίκα του. Όταν πήγε να της βάλει φωτιά, λαμπάδιασε ο ίδιος και άφησε τη τελευταία του πνοή εξαιτίας εκτεταμένων εγκαυμάτων.

Η 31χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση, ενώ μεγάλη ζημιά υπέστη και το σπίτι όπου διέμενε με τα τρία παιδιά της.

Στο σπίτι που λειτουργούσε ως άσυλο ζούσαν και άλλα άτομα, τρία εκ των οποίων τραυματίστηκαν και αυτά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα τους είναι και το νήπιο παιδί της γυναίκας.

Σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της άτυχης γυναίκας είναι κρίσιμη. Όπως ανέφερε αξιωματούχος, η οικογένεια έφτασε μαζί στην γερμανία, αλλά αργότερα φιλοξενήθηκαν σε διαφορετικά σπίτια. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης του Σύρου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top