Αθλητισμός

Telegraph: Τέλος ο Μαρινάκης για Νότιγχαμ, που μιλά με Αμερικανούς επενδυτές

Στα… σκαριά θα μείνει τελικά, όπως όλα δείχνουν, η προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με την έγκυρη Telegraph, οι περιπέτειες του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τη δικαιοσύνη, αλλά και οι αμφιβολίες που υπήρχαν στην αγγλική Football League για την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών, οδήγησαν το αφεντικό της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ Χασάουι, στην απόφαση να διακόψει τις επαφές με τον Έλληνα επιχειρηματία και πλέον να διαπραγματεύεται κατ’ αποκλειστικότητα την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε όμιλο επιχειρηματιών από τις ΗΠΑ.

«Η Νότιγχαμ σε επαφές με αμερικανική κοινοπραξία για την εξαγορά της με περισσότερες από 40 εκατ. λίρες», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέρει:

«Η Νότιγχαμ συνομιλεί με αμερικανική κοινοπραξία, μετά τη διακοπή στις διαπραγματεύσεις με τον αμφιλεγόμενο Έλληνα μεγιστάνα Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, βρισκόταν σε συνομιλίες για την εξαγορά των μετοχών μέσα στο χρόνο, αλλά βρίσκεται στο επίκεντρο των κατηγοριών για στημένους αγώνες, με την UEFA να πραγματοποιεί έρευνα.

download

Ο Μαρινάκης έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά η Football League θεωρεί πως υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για τις επαφές του με τη Φόρεστ, εξαιτίας του σκανδάλου που πλήττει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια. Η Φόρεστ έχει κόψει ωστόσο τις επαφές με τον Μαρινάκη και είναι σε προχωρημένες συνομιλίες με τους Αμερικανούς. Ο Αλ Χασάουι ήλπιζε να συμφωνήσει στην παραχώρηση του 80% στον Μαρινάκη διατηρώντας το 20% και παραμένοντας πρόεδρος».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top