Πολιτική

Θανατηφόρα ατάκα της Κανέλλη: «Ξέρω τόσα πολλά που πρέπει να πεθάνω…»

Καταιγιστικά πυρά προς την πλευρά της κυβέρνησης έριξε για ακόμα φορά η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί σε όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα σας κάνω τη χάρη να μιλήσω. Ξέρω τόσα πολλά που πρέπει να πεθάνω. Ξέρετε κι εσείς τόσα πολλά που θα έπρεπε κι εσείς να πεθάνετε, όπως λένε τα ανέκδοτα τα αμερικανικά» πρόσθεσε.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών η Λιάνα Κανέλλη σημείωσε:
«Πάψτε να κάνετε τους κακούς δημοσιογράφους και να κατηγορείτε τα κανάλια ότι σας χαλάνε την αντιστασιακή εικόνα… Ποιων; εσάς που είστε στα ορεινά στην κορυφή της Πίνδου της διαπλοκής» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

«Δεν μπορείτε να πλασάρετε διαφάνεια όταν έξω και μέσα είμαστε όλοι μάρτυρες non papers που φεύγουν – έτσι γίνεται η δουλειά σε αυτό το σύστημα 40 χρόνια» πρόσθεσε.

«Αν είναι δημόσιο αγαθό η τηλεόραση γιατί τότε την βγάζετε σε πλειστηριασμό;» διερωτήθηκε η κ. Κανέλλη, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι πάει «τον κοινοβουλευτικό διάλογο στο επίπεδο ξεκατινιάσματος».

«Πάψτε να κλαίτε για την Αριστερά που έχει γυρίσει το τιμόνι τέρμα δεξιά κι έχει στουκάρει με το είδωλό της κάνοντας 360 μοίρες κύκλο… Το κλάμα το έχετε εσείς να διαμαρτύρεστε και να παραπονιέστε… Προσέξτε καλά όμως γιατί στο ανέκδοτο όταν κάποιος τρώει ξύλο και ρωτήσει ‘‘γιατί με δέρνεις;’’ να του απαντήσουν εσύ ξέρεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top