Πολιτική

Θεοδωράκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Περνάτε τους ψηφοφόρους (σας) για χαζούς!

Βάλατε μπροστά την οικογένεια Καλογρίτσα και τώρα κάνετε πως δεν τους ξέρετε, τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Μπήκατε σε μεγάλη περιπέτεια για τον ΣΥΡΙΖΑ TV ενώ θα μπορούσατε να ρωτήσετε τον φίλο σας τον κ. Λεβέντη για το πως ανοίγεις ένα κανάλι, το λειτουργείς χωρίς εισφορές και τελικά το πουλάς βγάζοντας και κέρδος, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Περνάτε τους ψηφοφόρους (σας) για χαζούς! Βάλατε μπροστά την οικογένεια Καλογρίτσα και τώρα κάνετε πως δεν τους ξέρετε», προσέθεσε.

Είναι αδιανόητο μια κλίκα να αποφασίζει για τον δημόσιο πλούτο λες και κληρονόμησαν τα αμπελοχώραφα του παππού τους, σημείωσε επί της ουσίας του νομοσχεδίου, χρησιμοποιώντας παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα. Τον οποίο κατηγόρησε ότι ακολουθεί τον δρόμο που πρώτος άνοιξε ο Πινοσέτ, κινούμενος στη λογική «πάρτα όλα».

Ειδικότερα για το θέμα της ΕΥΔΑΠ επισήμανε ότι δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον της εταιρείας με βάση τις προβλέψεις του νομοσχεδίου και ανέφερε ότι περισσότερες από 180 πόλεις σε όλο τον κόσμο αγοράζουν πίσω από τους ιδιώτες τις εταιρείες ύδρευσης.

«Σήμερα το σύνθημα είναι έφοδος στο κράτος και η δικαιολογία είναι ότι το έκαναν οι προηγούμενοι», τόνισε συνεχίζοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του Ποταμιού, παραθέτοντας σειρά ονομάτων.

«Θέλατε να κάνετε την Attica Bank ναυαρχίδα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος των κολλητών του καθεστώτος, τόνισε και προσδιόρισε το άνοιγμα της τράπεζας στο 1 δισ. ευρώ.»

«Το ερώτημα είναι ποιος έδωσε την εντολή στους οργανισμούς του δημόσιου τομέα να ποντάρουν τα λεφτά τους στην μετοχή της Attica Bank, σημείωσε, καθώς οι επενδύσεις αυτές έχουν ήδη σημειώσει ζημιές της τάξης του 85%. Ποιος θα πληρώσει για αυτό», αναρωτήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

apod

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top