Πολιτική

Θηλυκός… Καρανίκας στο υπερταμείο: Η «κολλητή» από την «παρέα της Αίγινας» το… φαβορί της κυβέρνησης (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος βουλευτή Β” Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, και κολλητή από την γνωστή «παρέα της Αίγινας» προτείνεται από την κυβέρνηση ως επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Πρόκειται για την κ. Όλγα Χαρίτου, που σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr, είναι η μία εκ των τριών προτεινόμενων από την κυβέρνηση για τις τρεις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Η κ. Χαρίτου θεωρείται μία απ” τους στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως εξάλλου δείχνει και η σχετική φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές του κ. Τσίπρα στο νησί.

χαριτου-600x334

Η ίδια μάλιστα από πέρυσι είχε ενταχθεί και στο επιτελείο του πρωθυπουργού μετά την πρόσληψή της για έναν χρόνο σε θέση αμισθί ειδικής συμβούλου σχετικά με θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφορικής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Στέλεχος της Κουμουνδούρου η κ. Χαρίτου έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν το κόμμα σε αρκετές διακομματικές επιτροπές, ενώ υπήρξε και μέλος της συντακτικής επιτροπής του κομματικού περιοδικού «Μπλόκο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top