Διεθνή

Στην φυλακή τρεις Αλγερινοί που βίασαν Γαλλίδα στο Παρίσι

Τρεις άνδρες από την Αλγερία συνελήφθησαν από την γαλλική αστυνομία στο Παρίσι με την κατηγορία ότι βίασαν νεαρή Γαλλίδα. Η σύλληψη των τριών Αλγερινών έγινε αυτή την εβδομάδα σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η 18χρονη γνώρισε τον έναν εκ των τριών Αλγερινών στο Facebook και μιλούσε μαζί του. Οι νεαροί άνδρες, ηλικίας 17 ετών και μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας, βρέθηκαν στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα και εκείνος που συνομιλούσε με την 18χρονη έκλεισε μαζί της ραντεβού στις 10 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Champ-de-Mars κοντά στον Πύργο του Άιφελ.

Όμως, ο νεαρός δεν εμφανίστηκε μόνος στο ραντεβού αλλά με τους δύο φίλους του και οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν και βίασαν την 18χρονη. Ένα ζευγάρι Καναδών τουριστών άκουσε τις φωνές της κοπέλας και έτρεξε να την βοηθήσει. Οι βιαστές συνελήφθησαν την Παρασκευή στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν ενώ ετοιμαζόντουσαν να αναχωρήσουν για την Γερμανία.

Πηγή από την εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε την είδηση ανώνυμα επειδή η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ οι τρεις Αλγερινοί έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top